Herpeszmenü

aug 14, 2018
Gyógyszer humor Írta: Urszinyi Fehér CsabaGyógyszer humor Írta: Urszinyi Fehér Csaba
Gyógyszer humor
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

A társadalom egyik fele csak hírből hallott róla, míg a másiknak állandóan meggyűlik a baja vele, és ez a herpesz. Utóbbiaknál figyelmeztetés és ok nélkül jelenik meg, ha kell percek alatt, de utána akár hetekig is bélyegként hurcoljuk magunkkal, és közben meg vagyunk győződve arról, hogy mások csak azt nézik, ha beszélünk hozzájuk.

Természetesen lehet kapni rá krémeket, tablettákat, de még tapaszokat is. Állítólag működnek, de ahhoz, hogy egy már megjelent herpeszt eltüntessen, inkább varázslatra lenne szükség. Évekig egy terméket használtam, amely nagyjából 1500 forintba került, de egy jóindulatú patikus ajánlott egy másikat nyolcszázért. Ugyanolyan hatékony volt, hasonló összetevőkkel. Be is vált, mármint ugyanúgy nem mulasztotta el a herpeszt, mint az előző, de legalább fele annyiba került.

Egészen a tegnapi napig, amikor is 1500 forintot kért ismét az olcsóbb termékért, ami már nem is volt olcsóbb. Vagyis igen, mert a korábban drága, befutott krémnek még jobban felment az ára, viszont közben nem jött ki újabb, az olcsóbb, de időközben megdrágult készítménynél kedvezőbb áru termék.

Mérgesen megvettem, majd hazavittem, és a kisméretű tubus tetejét a saját kupakjával kell kilyukasztani, mint a sűrített tejet. Ezután, megnyomtam, hogy egy kicsit felkenjek az ajkamra, de a fele kilövellt a hüvelykujjamra. Visszatenni sajnos már nem tudtam, és egy étkezdei menü árát kólával felkentem a számra, nehogy már kárba menjen. A délelőtt hátralevő részében úgy néztem ki, mint egy cica, akire a tejfölös csuprot bízták. Aznap már nem mentem sehova, de nem is volt minek, mert az ebédpénzemet már elköltöttem másra.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/