Meztelen emberek ruhában, Stand-up és Blues

Az antinetpresszans.hu (az igényes humorlap) bemutatja:

Május 15, 17 órakor, helyszín: Hallo Bár
Király u. 65, Budapest, 1077
Jegyár: 1500 Forint
Jegyek rendelése:

 

Stand-up különleges helyen, tévéből ismert előadókkal! Egy belvárosi szórakozóhely megnyitja kapuit vasárnap délután, hogy önnek igazán különleges élményben legyen része!

Ilyen még nem volt!
Először Magyarországon! Hihetetlen kulturális élmény és önfeledt nevetés egész délután.
Csak most, kinyit nappal is Budapest ikonikus éjszakai szórakozóhelye, a Halló Bár.
A táncoslányok szabadnapot kapnak, helyettük a színpadon humoristák okoznak maradandó alakváltozást mindenkiben, legalábbis rekeszizmokban, Az erotikát felváltja a romantika, rúdon tánc helyett poénok pörögnek majd. Modern Stand-up egy ikonikus, Moulin Rouge vagy varieték hangulatát idéző szórakozóhelyen.

Tapasztalja meg a humor új szintjét, ahol a Stand-up mellett fülbemászó vicces dallamok, valamint Comedy Show repítik el önt az önfeledt kikapcsolódás estéjébe.

A Stand-up Budapest tagjai feledhetetlen poénokkal árasztják majd el a nézőteret.

(A Stand-up Budapest egy belvárosi humor műhely, amely számos tehetséget csiszolt már ki az évek folyamán. Mostantól a Dumaszínházban is láthatjuk őket, de tagjai nem olyan rég már szerepeltek a Showder Klubban, közönség díjat kaptak a Comedy Central tehetségkutatóján vagy halhattuk őket a Rádiókabaréban is.)

Fellépők:

Török Ádám és Ligeti Dániel (a Stand-up Budapest alapítói, valamint a Dumaszínház Comedy és Fikciós Podcast házigazdája, Dumaszínház Podcast), Nyikos Péter (a Soproni Rezonátor humoristaklub alapítója), Zabolai Margit Eszter, Sipos Orsolya, Katona Barnabás, Óvári Botond, Tóth Patrik, Ferencz Norbert, Trencsényi Zoltán (író), Feiszt Viktor (Showder Klub, Rádiókabaré) és Said Dániel.

Showder Club, Fiatal Félőrültek Fesztiválja

A Szoba Blues Band, dalai maga a megzenésített élet. Felismerhetjük a mindenki Jenő papáját, azt hogy hogyan énekel egy villanyszerelő, és milyen egy közteres, ha viccet hall, és mi történik velünk otthon, ha elhagyjuk a kulcsot.

A Szoba Blues Band tagjai: Varga Ferenc József (Aradi-Varga Show, Rádiókabaré, Karinthy gyűrűs humorista) és Orbán Sándor (Maksa Híradó, Rádiókabaré, MyCream pop-paródia zenekar) humorista páros.

Szoba Blues Band Youtube csatorna

Az est házigazdája: Urszinyi Fehér Csaba, az egész világot bejárt író, előadó, az antinetpresszans.hu főszerkesztője.

Május 15, 17 órakor, helyszín: Hallo Bár
Király u. 65, Budapest, 1077
Jegyár: 1500 Forint
Jegyek rendelése:

 

Ligeti Dani aki a kutyáktól tanul, legalábbis egy Stand-up előadáson erről beszél Sopronban.
Őt is láthatjátok majd most 15-én, egy igazán különleges helyen.

 

Bartha Attila a Stand-up fenegyereke arról beszél, hogy mi lesz akkor, ha egy tampon a férfiak kezébe kerül.

 

 

Said Dani sokak számára ismerős lehet már, hiszen a Dumaszínház egyik markáns nevettetőjéről van szó. A kockás ing és a stand-up comedy mellett a bölcsészkarral is hosszú, szeretetteljes kapcsolatot ápol, az alábbi rövid videóban meg is osztja, miért🙂

 

Brand-hamisítás a kommunizmusban.
Stand-up a Soproni Pinceszínházban, UFC előadásában.
Többek ő is fellép majd 15-én a Hallo Bárban. 
Villanyszerelő blues a Szoba Blues Band (Varga Ferenc József és Orbán Sándor) előadásában. Ők szintén ott lesznek majd 15-én!

 

Ferencz Norbert vicc-vitaminja bármire jó, bár nem orvos, most mégis rendel, legalábbis egy mosoly erejéig.
Öt is láthatjátok a május 15-i Stand-up előadáson!

 

Trencsényi Zoltánnál senki nem ismeri jobban a hazai humoristákat. Könyvet is írt róluk, Mikrofonbálványok címmel. Ezen a videón éppen Jankovics Péterrel beszélget.

 

Az eseményen egy meglepetéssel is szolgálunk majd. Egyedi módon díjnyertes karikaturisták munkájából összeállított kiállítás színesíti majd az estet, szó szerint. Kiegészítve az est szervezőjének, az egész világot óceánjáróval bejárt Urszinyi Fehér Csabanak a fotó kiállításával.
Török Ádám az est egyik fellépője egyedülálló Podcastot indít a Dumaszínházzal együttműködve: