Fogyibogyó

jan 27, 2019
Érdekes humoros fogyás Írta: Urszinyi Fehér Csaba
Fogyibogyó
Érdekes humoros fogyás
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

 

Az előbb láttam egy hirdetést. A szokásos reklámok egyikét, semmi különös nem volt benne. Egy átlagos nő, aki mellett egy átlagos táplálék-kiegészítő szerepelt és persze egy még átlagosabb szöveg, de az mégis szöget ütött a fejembe.

A hölgy, ez esetben mondjuk, legyen Gizi (a személyiségi jogok és a brand védelme érdekében), lefogyott egy hónap alatt 10 kilót. Wow, ez nem semmi, gondoltam. Ekkor jött folytatódott, egy „Vegye még meg ma!” felhívás.

Magán a képen nem volt termék, vagy bármi is, ami arra utalt volna, hogy mitől is fogyott le Gizella olyan sokat. Most mit is kéne nekem megvennem? Továbbolvasva a szöveget, találjam meg arra a csodaszerre való utalást, amitől ennyit lehet fogyni? Vagy pedig afféle monetáris alapon működő társkereső hirdeti Gizit, mint portékát, aki most, hogy ilyen szépen lefogyott, eladó.

Mondanom sem kell, hogy a hölgy igencsak csinos volt, az ár pedig, ha érte kérték alacsony, viszont a táplálék-kiegészítőért meg elég magasnak számított. Én azért, amikor megrendeltem, gondosan ügyeltem arra, hogy megjelöljem a nememet, mert talán tévedésből Gézát küldik majd. Fogyni pedig én fogok, mivel menekülnöm kell majd előle, ha kiugrik a dobozból.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/