Rólunk

Humorlap
Az Antinetpresszáns, egy humorlap.

Gondolatokat oszt meg, és elgondolkodtat. A szenzációk és botrányok hajszolását, vagy hatásvadász, befolyásoló cikkek közlését, meghagyjuk másoknak.

Nem a hírekről tájékoztat, vagy a politikáról formál véleményt, de még be sem számol róla.

Egyszerűen szórakoztat, nevettet és olyan dolgokkal foglalkozva, melyek a mindennapjainkat töltik ki.

Elvünk az, hogy pozitív, életvidám gondolatokkal töltsük fel az olvasót, még akkor is, ha témáinkat, az életben felbukkanó abszurd dolgok biztosítják.

Urszinyi Fehér Csaba

Főszerkesztő

Urszinyi Fehér Csaba, főszerkesztő, antinetpresszans.hu
Urszinyi Fehér Csaba, főszerkesztő, antinetpresszans.hu

 

 

5 thoughts on “Rólunk”
  1. Gratulálok a programhoz. Ebben az ideges, önmaga farkát harapdáló macskavilágban már nagyon kellett egy kis megnyugvás szigete! Sok sikert! Sok olvasót!

  2. Az ötlethez gratulálok! Nem mondom hogy mindent elolvasok de jó tudni hogy van, hogy könnyen hozzáférhető és tetszenek. Közel a 70 évhez megengedhetem magamnak hogy azokat a dolgokat szeressem amik hihetőek, megtörténhettek. Úgy tűnik nyitott szemmel és lélekkel jársz-kelsz a világban. Egy ideig még elkerülhetetlen a ősöddel való összehasonlítgatás, ami azt hiszem ismerve titeket nem zavaró, sőt legyél büszke rá. Én webshopon dolgozok, az időm véges. Eddig ha ki akartam kapcsolodni picit, 10 percet pasziánszoztam, most belépek ide és kikapcsolódok kellemesen. Köszönöm, sok jó ötletet!!
    Az időm véges. Eddig kikapcsolódásként

  3. Tisztelt Urszinyi Fehér Csaba !
    Újra év vége van . Térden állva kérlek, írj egy AN évértékelőt. Édesapád, Fehér József az erdélyi FAKUTYA tulajdonosa volt. Büszke lenne-e a fiára, ha látná mivé fejlődött az AN ? Tetszik-e az nézőinknek oldalunk ? Mi történt a három év alatt ? Hány látogatót sikerült a monitor elé ültetni ? Kik az új alkotók, akik csatlakoztak hozzánk ? Bevált-e az új design ? Milyen változtatások várhatók jövőre ? Várható-e , hogy néhány külföldi grafikus csatlakozik az oldalhoz ? Fesztivál győztes Valeriu Kuru ( Berlin ) ? A portrés Zach Trenholm (San Francisco) ? Értesültünk arról, hogy benne voltál az I.Lakiteleki Ifjúsági Karikatúra Fesztivál zsűrijében. Találtál- e olyan tehetségeket, akik tovább öregbíthetik a magyar karikatúraművészetet ? Az alkotók nevében is eredményes Boldog Újesztendőt kivánunk Neked : Dluhopolszky László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük