Vicces humoros eltévedés Írta: Urszinyi Fehér CsabaVicces humoros eltévedés Írta: Urszinyi Fehér Csaba
A gyógyszerár után balra, majd be jobbra
Vicces humoros eltévedés
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Hogy is mondta a Jani? A templomtól be jobbra a negyedik utcán, a gyógyszertár után kanyarodjak balra, a kisközértet elhagyva jobbra, a hatodikon. Akkor majd meglátom a Feri garázsát, és övé lesz a hatodik ház, sréhen balra.

Én viszont nem láttam gyógyszertárat. Biobolt van és egy gyógyászati segédeszköz üzlet is, talpbetétekkel, meg ilyesmi. Erre gondolt volna? Hívom, de már mérges, azt mondja, hogy túlmentem a környéken, és a körzet másik végén vagyok.

Kérdi mit látok. Gazdaboltot, közértet, és a Balu kocsmáját. Akkor én az új részen vagyok, szitkozódik. A templom után, balra a negyedik utcán kellett volna letérnem. Most messze vagyok, nem fogok odatalálni, értem jön. A GPS csak körbe-körbe tekeri a karikát, Jani hangjából meg úgy tűnik, hogy kétszáz kilométerre kötöttem ki tőle.

Három perc múlva ér oda. Ebbe benne volt a papucs lecserélése az udvari, hamis kínai sportcipőre és a verdával való kiállás. Haragszik is érte, nyitni-csukni kell a kaput, és sáros lesz a csuka.

Megyek utána, miközben ő nyolcvannal teker a harmincas zónában. Mikor megérkezünk, 45 másodperc múlva, kérdi, hogy megjegyeztem-e az utat. A helyzet az, hogy már annyira sem tudom, hogy hol vagyok, mint eddig. Biztos GPS-el megyek majd haza.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/