Vicces humoros autómosásVicces humoros autómosás
Száz forintnak, kétszáz a fele
Vicces humoros autómosás
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Pár hete történt, amikor bár nem volt olyan hideg, fagyos szél fújt, ezért mindenki vacogott. Szép, verőfényes délután kerekedett, és úton hazafele megláttam, hogy senki nem volt az autómosóban. (Ez ilyenkor ritka eseménynek számít, mivel tiszta időben, a kocsit tisztítók száma, egyenes arányban nő a napsütés erősségével.

Nos, aznap viszont nem volt senki, amit nem is értettem. Amikor kiszálltam a járműből, megcsapott a jeges szél, de én csak arra koncentráltam, hogy valaki bent hagyott a mosó automatájában 100 forintnyi kreditet, ami vagy kétpercnyi mosási időre volt elég.

Azt gondoltam, hogy olyan tiszta lesz a kocsim, mint soha. Rádobtam én is pár százast, és lelkesen nekiálltam a karosszériának. A buzgóság addig tartott, amíg a sebesen szálló vízcseppeket fel nem kapta a szél, és fagypont alá hűtve azokat, el nem kezdte golyószórószerűen zúdítani rám.

Pár másodperc alatt, fagyos, ázott, habos voltam, és már nem örültem annyira. A permet nagy része rám került, a kocsi pedig, mintha impregnálóval lett volna kezelve, lerúgta magáról a nedvességet, egyenesen rám.

Egy darabig kitartottam, de félpercnyi ön-gyorsfagyasztás után, elhatároztam, hogy jó lesz a kocsi, úgy ahogy van. Az sem érdekelt, hogy a bónuszba kapott száz forint helyett, én 200-at hagytam az automatában. Csak el akartam iszkolni onnan, minél hamarabb, a jó meleg autóban ülve.

Szóval így működik az autóskarma. Ha valaki száz forintot hagy hátra nekünk egy mosóban, mi kétszázról fogunk lemondani a következő kliens számára.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/