Nyúl poén, BlogoszNyúl poén, Blogosz

Nyúl poén

Írta: Blogosz

Forrás: http://mesenincs.blog.hu/2018/04/02/egy_kis_nyul_van_a_matrixban#more13800076

Mára már nyilvánvalóvá (és komolyan: most elsőre véletlenül úgy írtam le, hogy „nyulvánvalóvá”, hehe ) vált, hogy valami zavar van az Erőben, hiba van a mátrixban, meg minden ilyesmi.

Épp azon gondolkodom a buszon, hogy vajon mi volt előbb, az, hogy mindenki részeg, vagy a húsvéthétfő. Mondjuk azért erre egyszerű a válasz  az első , amikor egy érdekes közjáték zajlik. Az ellenőr épp egy előttem ülő utast büntet meg, aki nem érvényesítette a jegyét, és a bácsi előbb azzal gondolja megúszni, hogy az ünnepre hivatkozik, hogy ilyenkor csak nem büntetnek már  dehogynem , aztán húsvéthétfő lévén ezzel próbálkozik: „Igen, na, ittam egy kis bort, igen. Hát bűn ez?” Nem, ez nem bűn, ám az ellenőr így is leszállítja a következő megállóban, a formaságok elintézése céljából.

Ekkorra azonban világossá válik, hogy valóban van egy kis nyúl a mátrixban, valami zavar a nyúlban. Ugyanis a mellettem ülő egyik utasnál pedig ezt a kompozíciót pillantom meg:

Nyúl poén, Blogosz
Nyúl poén, Blogosz

 

 

 

 

 

Persze a megoldás az, hogy „csak ilyen zacskó volt otthon”. Magam is eleve erre tippeltem, és aztán ő is mondja, miközben  a fotózást látva  hamar át is rendezi kicsit az alkotást. De így már egyértemű, hogy azavar van az Erőben. Pontosabban  mivel nyúlról van szó  az erdőben.

Nyúl poén, Blogosz
Nyúl poén, Blogosz