Humoros írás egy macskárólHumoros írás egy macskáról
Kóbor Marci ismerősnek jelölt

Sicc, mi?! Papucsodat nem akarod utánam dobni?! Na megájjá! Most – csak hobbiból – elkocogok a szomszéd kertjéig, de visszajövök! Csak hogy érezd a törődést: lehuggyantom a lábtörlődet, hogy aztán az illatomat széthordhasd a lakásodban. Sőt! Az ajtódat is, hogy lásd kinek siccegtél ! Whehhehe

Ha tudnád, hogy már miket össze nem jelöltem! A garázsodat kívül-belül. A sufnidat tetőtől- betonig. Az összes tujádat. A hülye kutyád hülye házát. A hülye kutyádat is, amikor aludt… A kapudat jövet-menet. Az autód összes kerekét, – a pótkereket is. A postás bringáját, amíg te a nyugdíjadat vetted át. Az egereidet a garázsban, akikről azt képzelted, hogy majd én megfogom őket… Mégis, hol élsz te?!

Az agyonápolt gyeped is tartogat ám némi lepetést; négyzetméterenként telepítettem egy aknát. Majd tavasszal, az első fűnyíráskor rájössz, – amikor a lábujjaid között fog a felázott cicakaka kibuggyanni… …Én meg majd a sufnid tetejéről fogok röhögni rajtad… Az egereiddel együtt, – akiknek szorgalmasan pakolod a rózsaszín bogyókat…. Attól híznak!

Még hogy sicc…?!

Írta: Judit Martin

Forrás: https://justjuci.org/page/1/

 

Humoros írás egy macskáról