Vicces humoros száguldás
Vicces humoros száguldás
Egy férfi randizni visz egy nőt vadonatúj, cabrio sportkocsiján. Vadregényss tájon haladnak végig. A nő el van ragadtatva attól, hogy milyen gyorsan suhan az autó. A férfi látja a lelkesedését, és megkérdi tőle, ha felgyorsul 200 kilométer per órás sebességre, levetkőzne-e meztelenre.
 
A nő belemegy, a férfi pedig gázt ad. Ahogy nő a sebesség, a hölgy úgy veti le egyenként a ruhadarabjait, míg egy kis idő után teljesen elfogynak mind.
 
A sofőr nem bírja levenni szemét, a nő gyönyörű alakjáról. Ezért elhibáz egy kanyart, és az autó felborul. A nő azonnal kirepül belőle, és egy szalmaboglyában landol. A férfi rosszabbul jár, beszorul az autó alá.
 
Megkéri a nőt, hogy hozzon segítséget, de ő tehetetlen, mivel teljesen meztelenül nem mer elindulni. A ruhái is a kocsiban maradtak. A férfi mentőötletként kidobja neki a cipőjét, hogy azzal takarja el, legalább a szeméremét.
 
A hölgy hosszú kilométereket tesz meg, míg végül talál egy útszéli benzinkutat. Izgatottan mondja az ott dolgozó férfinak, hogy segítsen neki, mivel a barátja beszorult.
 
A kútkezelő végig méri a meztelen nőt, tekintete megakad a lábai közt szorított cipőn, majd rémülten ezt mondja:
 
“Hölgyem, nem hiszem, hogy én ki tudnám húzni onnan.”

http://www.karikaturarendeles.hu/