Horror bodza

júl 21, 2019
Vicces bodzaszedés humorVicces bodzaszedés humor
Horror bodza
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Vicces bodzaszedés humor

Bár a bodza egészséges gyógynövénynek számít, néha azért káros lehet az emberre nézve. Közel a házamhoz van egy mellékutca, ahol ritkán jár autó, ezért gyönyörű, tiszta termést lehet szedni a fákról.

Neki is álltam az egyik nap, amikor éppen nem esett az eső. Belefeledkeztem a virágok szüretelésébe, amikor a bokorból előugrott egy macska. Kellett pár másodperc, amíg be tudtam azonosítani, hogy mi is lehetett. Én először nagy patkányra, vagy zombi pók-farkasra gondoltam.

Szaporákat lélegezve próbáltam kiheverni az ijedtséget. Hogy megmaradjon a békés viszony a cirmossal, arrébb mentem. Ismét belefeledkeztem a szüretelésbe, amikor valami csípni kezdte a tarkómat. Lepillantottam magamra, és egy hadseregnyi fekete hangya masírozott végig rajtam. Gondolom kicsit zavarta őket, hogy széttapostam a fa alatti bolyukat.

Itt jött egy pár percig tartó kiabálós, ugrálós, kapálózós rész, amit nem részleteznék. Miután visszavettem magamra a ruháimat, szégyenteljesen elkullogtam a fehér, majonézes vedremmel. Utána felhívtam anyámat, hogy nem-e szedne nekem is egy kis bodzát.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/