Vicces humoros ásványvízVicces humoros ásványvíz
Vicces humoros ásványvíz
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

 

Elterjedt az nézet, hogy a csapból folyó ivóvíz nem annyira egészséges a szervezet számára. Tele van klórral, a csövek is rozsdásak. Meg aztán ki tudja, hogy mik úszkálnak a vízművek tározóiban, hatalmas polipok, meg meztelen, nagybajszú sellőlányok. Szóval a lényeg az, hogy nem szabad inni a vezetékből, inkább megveszem jó drágán a palackozott vizet, mely a föld alól jön, vagy ilyesmi.

Ma került sor egy újabb rekesz beszerzésére, amit a raklap tetejéről emeltem le a szupermarket közepén. Körülöttem hömpölygött a szokásos délelőtti bevásárlók folyama. Idős nénik, anyukák gyerekekkel, családok, férjek, stb.

A nagyobb és olcsóbb kiválasztásától vezérelve a kétliteres kiszerelést ragadtam meg, abból is egy hatos csomagot. A fülénél fogva emeltem fel, de mielőtt beleraktam volna a bevásárlókocsiba, a ragasztott műanyag illesztés elszakadt, a tizenkét kiló pedig alázuhant. Egyenesen a lábbelitől feltört, fájós ujjamat eltalálva esése végén.

Ekkor tört ki belőlem egy cifra, magyar káromkodás, sok b- k- r-, kezdetű szavak bőséges használatával. Mindezt persze jó hangosan, a vásárlótömeg pedig megállt egy pillanatra. Anyukák, nagymamák és pici, kislányok szkenneltek be engem, mint az áruházi káromkodós bácsit.

Hát igen, a víz valóban ártalmas tud lenni az egészségre.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/