Poénos nyaralós humor
Az első rész itt olvasható: https://www.antinetpresszans.hu/en-egy-olyan-pasi-vagyok-ha-belenyalok-a-puncs-fagyiba-agyrazkodast-kapnak-a-mazsolak/
“Én egy olyan pasi vagyok, ha belenyalok a puncs-fagyiba, agyrázkódást kapnak a mazsolák…”

Második rész

A kis lélekszámú településen hamar híre ment annak, hogy három fővárosi szingli flangál! Naná, hogy bepróbálkoztak a helyi erők, akik érdekes divatot követtek, pl térdzoknira szandált húztak, short gatyát vettek fel izompólóval, az alkohol, cigaretta és izzadság szag egyszerre volt jelen, az egyszemélyes zenekar szintetizátoron Korda Gyuri bácsi és Bunyós Pityu dalait játszotta. Pár feles után „elmensz velem egyet pörögni” ? szavakkal felkértek minket táncolni.

Mellesleg Nagy Sacinak így mutatkozott be az egyik: „Na csákó!  Én a  szomszédom mellett lakok, élek amíg meg nem halok, de amíg élek…. szeretnék minél többet inni és csajozni,  együtt a kettőt még jobban” A lakodalmas rockra megkezdődött a mulatság, a pasi úgy táncolt, hogy fél kezével fogta a rövid nadrágját, aminek vélhetően meglazult a gumija és olykor lecsúszott a térdzoknira, de ez csak a Sacit zavarta. Végül kimentek romantikázni a kocsma udvarára, felültek egy szénás szekérre és közösen választottak csillagot.

A Vörös-hajú Kingát fedezékből támadta le egy pasi, ugyanis nős volt és azt mondta: Ott akarja élvezni a gyümölcsöt, ahol a csősz engedékeny, és elpanaszolta, hogy 15 éve él „házi őrizetben”, nincs szex, totál elhidegült tőle a neje, tulajdonképpen csak egy gazdasági kapcsolatban élnek, de azért a problémát hajlandó lenne néhány perc erejéig Kingával elfelejteni..

Hozzám meg odajött a falu bikája és csak annyit mondott: „Én egy olyan pasi vagyok, ha belenyalok a puncsfagyiba, agyrázkódást kapnak a mazsolák.” Én meg arra gondoltam: talán egy szép napon az én hajóm is befuthat, csak ne hogy akkor pont a vasútállomáson legyek!

Másnap kivonultunk az udvarra fitnesselni, nekem a kapa vérhólyagot tört a kezemre, a Vörös-hajú Kingának ráesett az ásónyél a lábára, és a Mellesleg Nagy Sacit szembe verte a locsolócső. Mindhárman elmentünk a közeli kórház sürgősségi osztályára, ahol egy nőgyógyász doki ügyelt, és mielőtt még elmondhattuk volna a panaszunkat, rutinból terhes tesztet csináltatott. Csak kicsit volt szánalmas a nyár kellős közepén, három nő, három terhességi teszttel a kezében ül a kórházi folyóson.

Megkérdeztem a Sacitól: „ a csillag választás előtt  azért védekeztetek?” Erre ő: „nem jöhet a fontos részeknél mindenkinél  egy patkány!” Kaptunk kötést és tetanuszt, az utóbbi nagyon fájt.  A Kinga vigasztalásképpen rám kacsintott: „Na, de legalább kaptunk egy bökést! Én ennél a pontnál azt mondtam: lányok, én inkább válaszolok annak a pasinak, aki azt írta – szándékaim komolyak, de korántsem tisztességesek!

Írta: Imre Andrea

Forrás: https://szexesamihelyettevan.cafeblog.hu/

 

 

Poénos nyaralós humor