Humoros történet a KoronavírusróHumoros történet a Koronavírusró
Vírusos maszkabál: Villanások a városból (Harmadik rész)

Valahol Romániában…

Ott megy a volt egészségügyi miniszter , gyalog. A Rogériusz negyedben be is tér egy tömbházba. Rajta, a volt kórház igazgatón, a megyei Közegészségügyi Igazgatóság egykori vezetőjén nincs védőmaszk. Valószínűleg tud ő valamit. Nevezetesen azt, hogy maszkot legfőképp nem az egészséges embernek kellene hordania, hanem annak, aki a betegség tüneteit észlelte magán, épp azért, hogy ne terjessze a kórt cseppfertőzéssel.

Most pedig már a Decebal sugárúton vagyok: és ó, ni, épp ott megy el az a szép lány. Látásból ismerem, nagyon aranyos, olyan természetes szépség is, csini is, kis, vidáman pattogó gumilabda, nyuszik cukra. Most is nyarat és aranyat és arany nyarat sugározva megy. Mindig ilyen emelkedettebb képzeteim vannak róla, na, profán semmi, nem ugrik be profán róla. És lám, épp visz egy nagy csomagot, nézzem csak, mi az. Nézem: egy halom vécépapír, körülbelül harminc darabos kiszerelésben.

Írta: Szeghalmi Örs

Forrás: https://mesenincs.blog.hu/2020/03/20/virus_villanasok_a_varosbol?fbclid=IwAR1-TnaQJkzEPDXn2ki2PffLtoCDeMupr_ZbPdZhcyScdFdNY0_u4jZ_tg4

 

 

Humoros történet a Koronavírusról