Pulóvertánc

febr 15, 2021
Vicces ruha szelektálásVicces ruha szelektálás
Pulóvertánc

Van egy pulóverem. Picit bő már, és anyaga is elkezdett bolyhosodni, így mindig elhatározom, hogy megválok tőle. Közben rájövök, hogy nagyon is tetszik a színe. Ehhez hasonlót már nem is láttam egy ideje az üzletekben. Piszkosszürke színű, kerek nyakkal. Megint félreteszem. Még egy darabig hordani fogom.

Azután eljön egy újabb alkalom, amikor fel szeretném venni. Rájövök, hogy elég viseletes már. Félrerakom, hogy megváljak tőle. Már fogom a kezembe, hogy betegyem egy zacskóba. Annyi szép emlék köt hozzá. Annak idején nagyon sok pénzért vettem. Így félreteszem, hogy talán egy párszor viselhetem még.

Néhány nap, vagy hét múlva ismét eszembe jut, hogy felvegyem. Bár jól áll rajtam, megfakult anyaga miatt nagyon nyúzottnak néz ki. Ki vele hát, nincsen több mellébeszélés. Vinném el otthonról. Lepillantok a szatyorba. Olyan márkajelzése van, ami nincs is hazánkban. Külföldön vettem, és több ezer kilométeren át cipeltem ide magammal. Ez egy egyedi ruhadarab. Senkinek nincs ilyen a városban. Pulóver vissza a szekrénybe.

Ma estére programom van. Vajon mit is vegyek fel?

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

Vicces ruha szelektálás