A mütyürke útja

febr 27, 2021
Vicces mütyür humorVicces mütyür humor
A mütyürke útja
Írta: Szeghalmi Örs

Az új telefonomhoz jár egy apró USB-adapter is. Annyira apró, hogy amikor kivettem a telefont a töltőből, benne maradt a készülékben a kis adapter – az autóban vettem észre, és ki is húztam a telefonból, nehogy később kiessen, még elvesződik nekem.

Ezért letettem az anyósülésre az autóban, de gondoltam is, hogy be fog csúszni az ülésbe, a háttámla és az ülőke közötti résen át, amikor gázt adok, de aztán arra is gondoltam, hogy hát már csak nem, meg különben is majd figyelek.

Figyeltem, és később már valóban épp becsúszott volna oda, amikor gázt adtam, de még pont utána tudtam kapni, hogy megakadályozzam – ezzel a mozdulattal pedig végül én löktem be az ülés megbonthatatlan belsejébe.

Aztán nyúlkáltam utána, aminek során sikerrel elvágtam az ujjamat, az ülés belsejében lévő valami vassal. Majd elvittem a kocsit autószerelőhöz, ahol két személy együttes munkával kioperálta az ülés belső szerkezetéből a kicsi adaptert.

A biztonság kedvéért, hogy immár semmi baja ne legyen, főleg nehogy elvesződjön, zsebre is tettem az adaptert. Aztán hazaérve a nadrágomat egyből be a mosásba – mivel kicsit véres lett, amikor elvágtam az ujjamat, az adapter után nyúlkálva. Egy nap múlva ugrott be, hogy benne volt az adapter.

Most keresek tehát a telefonomhoz egy USB-C-adaptert. És egy önkéntest, aki ennyi hülyeség láttán nyakon vág már, francba.

Vicces mütyür humor