Vicces humoros padlásVicces humoros padlás

Horrorpadlás

Vicces humoros padlás

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

 

Az úgy kezdődött, hogy anyámtól kaptam pár tő ibolyát, amit ki kellett volna ültetnem a kertbe. Berakta egy fekete zacskóba, pár üres üveggel, én pedig az egészet egy laza és elegáns mozdulattal behajítottam a csomagtartóba. El is feledkeztem róla. Pár nap múlva néztem, hogy mit keres a kocsimban ez a sok üveg. Mivel nem tudtam mihez kezdeni velük, felvittem őket a padlásra.

Nem sokkal később, egy ritka-fajta lila-hagymát vettem a piacon, ugyancsak anyámmal. Jellegzetessége a zöldségnek, hogy nem csíp annyira és édeskés az íze. Anyám ezt is egy fekete zacskóba rakta, pár üres üveg társaságában. Én meg a csomagtartóba. Természetesen erről is elfeledkeztem és ment is fel a padlásra.

Azóta eltelt pár hónap, én pedig megkezdtem a tavaszi nagytakarítást. Ekkor bukkantam kétzacskónyi üvegre, köztük az ibolya tövek és a lila-hagymák. Egyiküknek sem lett semmi baja, sőt a virág rügyezni is kezdett. A sötétben. A szatyor mélyén.

Más magyarázatot nem tudok erre, mint az én padlásom olyan, mint a Stephen King által megálmodott Kedvencek temetője. Bármi, ami felmegy oda, új életre kell.

Vállalom elpusztult kisállatok feltámasztását. Csak adják oda anyámnak, és kérjék meg, hogy tegye bele egy fekete zacskóba, pár üres üveg társaságában.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/