Vicces főzőcske humor
Rittyentett Bmeg leves, flambírozott konyharuhával
Pasik a konyhában rovatunk következik
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

 

Vicces főzőcske humor

Fogjunk egy méretes lábost, majd töltsük meg vízzel, úgy, hogy háromnegyed részig ellepje. Arra gondosan ügyeljünk, hogy a lefolyó dugója (melynek lánca már évekkel korábban elszakadt), ott legyen a mosogató alján.

Itt következik a nehéz rész. A lábost úgy kell belehelyezni a medencébe, hogy a fejjel lefele fordított dugó rácuppanjon, mely a lábos súlyának köszönhetően, egyenletesen rátapad majd.

Ezután tegyük oda főni a levest, majd dolgunk végeztével, üljünk le tv-t nézni. Esetleg internetezhetünk is, vagy újságot is olvashatunk. Mindenki a kedve szerint.

Ha jól csináltunk mindent, először enyhe gumiszagot fogunk érezni, majd a szemünk sarkából látni fogjuk a felcsapó lángokat. Ilyenkor jön jól az odakészített (dobott), koszos-zsíros konyharuha. Amikor odarohanunk (a kellő hatás érdekében minél több dolgot rúgjunk le), azt fogjuk látni, hogy valamiért ég a lábos alja. Pánikszerűen a konyharuhával csapkodjuk meg egy kicsit. Ekkor fog ráragadni a félig már olvadt dugó, mely elegánsan belobbantja majd a kezünkben lévő textilt.

Ezt egy gyors határozott mozdulattal (nőies sikoly ilyenkor megengedett és valószínűleg egyedül vagyunk otthon), dobjuk bele az égő konyharuhát a mosogatóba, majd a forró lábost, benne a forró levessel, fordítsuk rá.

Ilyenkor tetszés szerint megszórjuk bmeggal, ki-ki a saját ízlése szerint. Itt emlékeztetném az olvasót, hogy a lábosoknak, tűzhelyeknek és konyharuháknak nincsen anyukája, ezért fölösleges szidni őket.

Miután lecsillapodtunk, nyissuk ki a hűtőt a jobb kezünkkel, és csináljunk egy felvágottas zsemlét magunknak.

Jó étvágyat kívánok!

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/