Vicces vadászat

ápr 6, 2022
Vicces vadászat
Vicces vadászat

Egy menő ügyvéd vadászni megy. Az erdő szélén lelő egy kacsát, amely a szomszédos tanya földjére esik. Elindul érte, de a gazda odapöfög a traktorjával.

Amikor az ügyvéd megkérdi, hogy átmászhat-e a kacsáért, a farmer tiltakozóan rázza a fejét. Azt mondja, hogy a birtok az ő tulajdona, és így az is, ami ráesett. Így a zsákmány marad nála.

Az ügyvéd megfenyegeti, hogy bepereli, és mindenét el fogja venni. A gazda azt feleli, hogy errefelé a három rúgásos játékkal szokták eldönteni a vitás helyzeteket. A szabály egyszerű. Három rúgást kap mindenki, és aki tovább bírja, az nyer.

Az ügyvéd belemegy, mivel kíváncsi a helyi szokásokra. Ő csak vendég itt, ezért a farmer kezd.

Leszáll a traktorról, és acélbetétes csizmájával belerúg a vadász sípcsontjába. Ő térdre rogyik a fájdalomtól. A második az oldalán éri, amitől ki is hányja a reggelit. A harmadikat a tomporába kapja. Előredől, arccal egyenesen egy tehénlepénybe.

Feláll, megtörli az arcát, kiköpi a szájába került trágyát, és dühtől elfojtott hangon azt mondja, hogy ő jön, miközben csak az jár a fejében, hogy a földbe fogja rugdosni a gazdát.

Ekkor a farmer nyugodt hangon, mosolyogva ezt mondja:

“Nem fontos, maga nyert. Magáé lehet a kacsa.”

http://www.karikaturarendeles.hu/