Vicces értékesítés sztori
Retina-égető kérdés

 

Egy régi mondás szerint, a téma az utcán hever. Ezt haladva a korral én kiegészíteném azzal, hogy inkább az interneten, de ott nap mint nap szembetalálkozunk vele.

A világhálónak az előnye, hogy naprakészen tudunk mindent az ismerőseinkről, és találkozunk újakkal, de ugyanakkor ez is a hátránya. Utóbbiaknál fordul elő néha, hogy felbátorodva egy új barátságon, legalábbis virtuális ismeretségen rákérdeznek, vagy felajánlanak elképesztő dolgokat.

A minap elfogadtam a jelölést egy aranyos, megnyerő mosolyú középkorú úriembertől. Abban a pillanatban, hogy a közösségi oldal áldását adta ránk, és ismerősként összekapcsolódtunk, már jött is a kérdés.

Itt nehogy valamilyen felvezető dumára gondoljanak, mint a „Hogy van?”, vagy „Örülök, hogy elfogadta a jelölésemet”, hanem egyből belecsapott a közepébe egy retinát égető kéréssel. Azt szerette volna tudni, hogy van-e olyan ember a környezetemben, aki impotencia problémákkal küzd.

Ekkora magas-labdát nem hagyhattam ki. Így elmagyaráztam neki, ha lenne is ilyen, azt vagy velem nem beszélnék meg, vagy ha igen, akkor én meg őt hagynám ki a téma megvitatásából.

Persze, azt most mindannyian tudjuk, hogy kis tablettákat szeretett volna nekem eladni az úriember. Felháborító, hogy mások mire képesek. Viszont ha már úgyis olvasták az írásomat, ugyanitt használt gázbojler eladó.

 

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Vicces értékesítés sztori