Sorozatzombi

Sorozatzombi

Ma megint találtam egy jó kis sorozatot a neten. Az online filmek előnye, hogy nincsenek reklámok, nem kell időben hazaérni, és ha egy izgalmas résznél ér véget, már tudjuk is folytatni tovább. Nem kell várni napokat vagy heteket, amíg a folytatást sugározni fogják.

Hátránya, nos, ugyanaz, mint az előnye. Mint amikor a nagyi elénk teszi a sütis tálat, megrakva kedvenc csemegénkkel, nehéz leállni.

Gondoltam, megnézem az első részt, hátha tetszeni fog. Ez a szó nem is volt kifejezés arra, amit éreztem, odáig voltam érte. Mondanom sem kell, hogy álnok módon, a legizgalmasabb résznél hagyták abba. Rápillantottam az órámra, háromnegyed tíz. Másnap nagyon korán keltem, de sebaj, még egy rész belefért. Minek annyit aludni.

A negyedik résznél jártam már, éjfél is elmúlt. Ha egy televíziós csatornán keresztül nézünk filmet, akkor a reklámszünetben (bár nem annak szánják), még ki tudunk menni mosdóba. Én másfél rész óta tartogattam magamban a vizeletet, pedig csak annyit kellett volna tennem, hogy rányomok a szünet gombra.

Végül egy újabb rész után az ösztön győzött, és magam mögött hagyva a kidermesztett képet, kirohantam a mellékhelységbe. Ezt a részt még meg kellett néznem, meg persze a soron következőt is. Bár a szemeim időnként le-lecsukódtak, én pedig néha azért bele is aludtam egy-egy unalmas párbeszédbe, azért kitartóan néztem a sorozatot. Tudnom kellett, hogy mi fog történni.

Ez a tartott éjjel kettőig, amikor is rám tört a pánik, hogy már csak három órát fogok tudni aludni, így feladtam, és megfutamodva, bebújtam a takaró alá.

Ma egész nap fáradt voltam, és úgy mozogtam, mint egy zombi, egy másik kedvenc sorozatomból. Ez viszont a legkisebb gond. Ami jobban aggaszt, hogy van még 8 rész, ami hátravan ebből az évadból.

Talán nem ártana a nappalimban sem egy ügyeletes nagymama, aki mint sütis-tálba markoló, mohó kisgyerek kezére, úgy csapna rá az enyémre, ha túl sok sorozatot nézek.

Sorozat humor
Írta: Urszinyi Fehér Csaba
A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/

Author: Urszinyi Fehér Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük