Hálószoba humor Írta: Urszinyi Fehér Csaba
Hálószoba humor

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Láttam egy videót, ahol úgy cserélték ki az ágyneműhuzatot, hogy belefogták a paplan sarkait a huzatba, majd kifordították. Olyan simán és egyszerűen ment, hogy eldöntöttem, én is kipróbálom.

Szépen kiterítettem az egészet az ágy tetejére, majd egy kis rákészülés után belefogtam. Megragadtam a két sarkot, és ahogyan azt a filmen láttam, kifordítottam. Pontosabban próbáltam, mert az egyik sarok kicsúszott a kezemből, és az egész ágynemű egy hatalmas palacsintába csavaradott a háló közepén.

Addigra a huzat már inkább egy hatalmas zsákra emlékeztetett, amiből próbáltam kibányászni a beleakadt pihe-puha tollas (k#&rv@) takarómat. Nagy nehezen sikerült, de a második nekifutáskor is ugyanaz volt a helyzet.

Dühömben belefúrtam magam a huzatba és próbáltam úgy összeilleszteni a sarkokat, hogy benne vagyok. Ez nem nagyon ment az ágyra hajolva, így felegyenesedtem, a hálótextil pedig aláhullott a bokámig, teljesen befedve engem.

Ekkor lépett be az ex-barátnőm, aki azt láthatta, hogy egy felnőtt férfi magára öltött paplanhuzatban áll pufogva a szoba közepén.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/