Betétlap napló

dec 4, 2018
Humoros vicces vezetés Írta: Urszinyi Fehér Csaba
Humoros vicces vezetés
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Mint eddig minden délután, hazafele tartottam. Sikerült megúsznom a dugót, és ennek örültem. Ha beragad az ember, a szabadideje képlékennyé válik, és a haszontalan dolgok, melyek otthon várnak minket, sürgetővé kezdenek várni a számunkra. Sietünk, még akkor is, ha csak TV-t fogunk nézni a nap hátralévő részében. Viszont ez a mi időnk, megérdemeljük. Egész nap másokért dolgoztunk, hogy magunkért élhessünk.

Már csak egy körforgalom választott el a hozzám vezető kis utcától, amikor illetlenül, elsőbbségemet sárba tiporva elém vágott egy autó. Hatalmas volt, piros, és mivel jóval nagyobb volt nálam, meg is nyomtam a féket, reflexszerűen. Itt szó nem lett volna koccanásról, vagy betétlapok kitöltésérő. Egyszerűen áthajt rajtam, mint buldózer, a frissen szétkent aszfalton.

Először tűzoltókocsinak hittem, de a vörös oldalán egy hatalmas fehér felirat árválkodott, mely büszkén hirdette „Baleset-megelőzés”. Én most már csak bízok, hogy nincs még egy autó „Baleset-okozás” címkével. Ha az elhárítás ilyen agresszíven nyomul a forgalomban, mit művelne az ellentétje.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/