Humoros fogyókúra történet
Az elfogyott fogyókúra

Eldöntöttem, hogy egy kicsit fogyókúrázni fogok. Ki is tűztem, hogy a soron következő hétfőtől változtatok a táplálkozási szokásaimon.

Előtte még elmentem bevásárolni, és az üzletben, megannyi ínycsiklandó finomság volt kitéve. Éhes is voltam, így jól be is spájzoltam. Mivel azt a sok ennivalót nem dobhattam ki, ezért úgy döntöttem, ha majd elfogy mind, akkor kezdem a fogyókúrát.

Közeledett az újabb hét. Akkor a szüleimet látogattam meg, és bár hiába kértem, anyám az orosz hadseregnek főzött. Legalábbis a mennyiség erre utalt. Sebaj, mondtam, majd az utána való hétfőn kezdem el a diétát.

Amikor eljött a hét első napja, egy barátom hívott el pizzázni. Kedden moziban voltam, akkor popcornt ettem. Sajnos mivel a fogyókúra úgy az igazi, ha egy teljes héttel kezdünk, így megint halasztottam.

Akkor elkezdődött a nyár. Megannyi vízparti program, és ha a magyar ember strandolni megy, akkor muszáj valami laktatót és zsirosat enni. Lángos, heck, hurka, kolbász sör és palacsinta menü mellett meg ugyebár nem lehet fogyókúrázni.

Ősszel melankólia fogott el, a nyár elmúlta miatt. Akkor mégsem ronthattam a közérzetemen azzal, hogy megvonok magamtól minden finomságot. Aztán jött a tél, amikor az egyik kedvenc időtöltésem, hogy otthon főzök.

Az ünnepek alatt sem lehet fogyókúrázni, de sebaj. Megfogadtam, hogy jövő héttől elkezdem. Ezúttal komolyan gondolom…

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Humoros fogyókúra történet

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba