Vicces rajongás humorVicces rajongás humor
            A sátánista diszkó

Az iskolánkban volt egy srác. Nem volt sem nagy, sem erős, mégis erőt sugárzott magából. Talán azért, mert soha senkivel nem beszélt. Szemei komorak voltak, arckifejezése pedig mindig csendes indulatról árulkodott.

Mindenki tartott tőle, nem csúfolták, nem álltak vele szóba, és a folyosón is gondosan kikerülték. Talán közrejátszott ehhez, hogy mindig volt nála egy kis bicska, amit szívesen vett elő, még órák alatt is.

Ilyenkor mint egy fenevad a területét, úgy jelölte meg a padot, amiben éppen ült, ha kellett többször is. Csak egy dolgot vésett bele, de az különböző méretekben, afféle gót stílusban, ami még félelmetesebbé tette.

A kedvenc együttese volt az amit írt, amiről elképzeltem, hogy fülsüketítő trash metált játszanak, miközben szűzlányok kecskéket áldoznak a színpadon.  Már maga a név is erőt sugárzott. Két szóból állt. „Alpha” mint egy domináns hím, és „Ville” mint, nos ez fogalmam sem volt, hogy mit jelentett, de erősnek hangzott.

Később jöttem rá, hogy ez egy lágy pop-diszkó zenét játszó banda olyan slágerekkel, mint a Big in Japan. Viszont tőle még az is félelmetes lett volna, ha CC Catch-et vagy a Modenr Talkingot vési fába, vagy égeti vasba.

Talán most is van egy pad valahol az iskolában, ahol egy kis nebuló azon tűnődik, hogy mi lehet az „Alphaville”.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Vicces rajongás humor