A bogaras Tv

márc 2, 2021
Vicces okos tv humorVicces okos tv humor
A bogaras Tv
Ez egyszerűen hihetetlen. Okostévé, ráadásul jó minőségű, márkás, ami rendesen is van összerakva, tehát nincsenek rajta rések, elmozduló, lötyögő részek, ilyesmi. A képminősége 4K. Az első napokban komolyan nem is az adást néztem benne, hanem magát a tévét, hogy de szép ez, az anyja istenit – sőt, még manapság is meg-megesik, hogy ennek a fekete bestiának a kis csinosságát, kecsességét bámulom, nem a filmet nézem, ami a közepén megy közben.
Aztán immár a képet is nézve pár éve azt is csodálom: hogy atyaúristen, mennyire H már az a D, de annyira HD ám, mint a franc, sőt, annyira 4K, hogy az éles kép szétvágja a levegő atomjait, miközben a szemedig ér. De ejnye: pár napja egy apró, fekete pont tűnik fel a csúcsminőségű képernyőn. Apró bogár lehet, majd elrepül onnan. De csak nem repül el.
Oké, akkor ma már hessegetem, de nem megy el. Puha ronggyal törlöm, nem jön le, képernyőtörlővel törlöm, nem jön le, szeszes izével törlöm, nem jön le. Elemi erővel súrolom – rohadjál mán meg, hát milyen sátáni légyszar vagy te – nem jön le. Végül egyszerre szemüveggel és nagyítóval megvizsgálva kiderül, hogy – mondom, hihetetlen, és mondom, nincs egy hézag sem a készüléken amúgy – egy egészen apró, szárnyas nyüzügebogár valahogy
BEMÁSZOTT A KÉPERNYŐBE, vagyis az üveg belső oldalán van, és ott sajnos el is halálozott. Nem fog onnan már kijönni tehát, sem utasításra, sem türelmes várakozás után, sem ima, sem átok révén – viszont az előbb az egyre erősebb sikálás közben a porhüvelye több, még kisebb darabra esett, így már több apró, fekete pont is van a képernyőn. Aminek a képminősége 4K, és rendesen is van összerakva, tehát nincsenek rajta rések, ilyesmi, ha még nem mondtam volna.
Na, kapcsolhatok át valamelyik nature, animal, wild csatornára. Hátha van ott dokufilm bogarakról. És mostantól csak ezt nézhetem ezen. 4K-ban, te
szemét szabotőr kamikaze. Mintha valódi bogarat látnék a képen. Bár a képernyővel immár van egy kis folyamatos bug.
Szeghalmi Örs

 

 

 

Vicces okos tv humor