Tetovált szerelem

okt 23, 2020
Tanulságos szerelmi történetTanulságos szerelmi történet
Tetovált szerelem

 

Már annyi szó volt a szerelemről, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele. Viszont még mindig vannak olyan történetek, melyek felkeltik az ember figyelmét.

Volt egy nagyon szép fiatal fruska, aki megszédítette a fiúkat a környezetében. Ő viszont csak szórakozott velük. Az egyik fiatalember, aki nagyon csúnya volt, halálosan szerelmes lett ebbe a gyönyörű, copfos szőke, fehér bőrű szép kis fruskába.
Minden nap tisztes távolságból követte a lányt. Nem mert a nő közelébe menni. Tudta, hogy nem lenne esélye nála. Ezért csak a titkos hódolója maradt. A mellére tetováltatta a lány arcát.
Egyszer, amikor az utcán összetalálkoztak, a fiú félmeztelen volt. A hölgy felismerte magát és azt kérte tőle, hogy takarja el magát. Ő viszont hallani sem akart róla. Boldog volt és büszke arra, hogy magán érezhette a lány fényképét.  Gyakran odaállt a tükör elé, és nézegette magát. Közben beszélgetett a lányhoz magában, amikor senki nem hallotta.

Egy nap a szerelme férjhez ment, és így nem találkoztak hosszú időn keresztül. A véletlen mégis úgy hozta, hogy öt év után, újra összefutottak. Az asszony megmutatta férjének, hogy hol őrzi a hajdani fiú, nagy szerelme képét.

Még akkor sem felejtette el, bár addigra már ő is megnősült. Újdonsült feleségének elmesélte a nagy szerelme történetét, aki nem volt rá féltékeny. Tudta, hogy soha nem volt köztük más csak egyoldalú csodálat a férje részéről.

A copfos lány férje bolondnak nevezte a tetovált férfit, akit a nő megvédett. Ő tudott igazán szeretni. A férje és képes lenne erre?  Várta a férfi válaszát, aki csak annyit mondott rá, ez akkor is túlzás. Ha ez túlzás, akkor nem is tudja, mi a szerelem. Tört ki a nő. Hogy egy kicsit tanuljon tőle, otthagyta kettesben a két embert.

A tetovált férfi megkérdezte a férjet, hogy visz-e néha kávét a felesége ágyába, vagy ad neki csókot reggel. Ezekre a férj csak rázta a fejét. Mivel látta, hogy ez kínos számára, egy utolsó választ akart még megtudni tőle.

Ha égne a ház, és már szinte reménytelen lenne a felesége megmentése, bemenne érte? A férj azt válaszolta, hogy nem tudja.

Én tudom! A szerelmemért az életemet is feláldoznám, csak hogy őt kimentsem a tűzből. Képes vagyok szeretni egy életen át, de te nem vagy méltó ehhez a gyönyörű szép asszonyhoz, mert gyáva féreg vagy. A saját életedet féltetted volna, ahelyett, hogy kihozod a tűzből. Na,szevasz, én nem állok veled többet szóba. – mondta a tetovált férfi és sarkon fordult otthagyva az ámuldozó férjet.

Írta: Dusi Bíró

Tanulságos szerelmi történet

Dusi Bíró
Dusi Bíró

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/