Urszinyi Fehér Csaba Szellemes sztoriUrszinyi Fehér Csaba Szellemes sztori
Tanuljon ön is móresül
Írta: Urszinyi Fehér Csaba
Szellemes sztori

Fontos az idegen nyelvek tanulása, sulykolják belénk egész életünkben. Aztán persze felnövünk, és előfordul, hogy nem is tanulunk meg más népekkel beszélni. Ha csak itthon akarunk élni, ez nem biztos, hogy gond, de ha külföldre megyünk, és főleg ott is élünk egy pár évig, akkor egy sor vicces, vagy akár kínos helyzetben kerülhetünk.

Én egy csinos angol nővel szerettem volna kínos helyzetbe kerülni, ezért egész este mondtam neki, amit ilyenkor szoktak. Hogy szép a szeme, haja, ajkai, stb. Ő viszont valahogy átlátott rajtam, és gyanakodva megkérdezte tőlem: „You just want to have fun with me”?

Azoknak, akik nem beszélnek angolul, itt megjegyezném, hogy ez azt jelenti, hogy csak a hálószobákban található egyik nagy bútordarabba akarom vinni őt (ennél szebben nem tudtam körülírni).

Én természetesen ebből csak a „fun” szót értettem, amit a vidámparkokkal, jet-ski-vel és a jó filmekkel asszociáltam magamban, így a válaszom tömör, de annál célratörőbb volt, „Yes”!

Nos, kedves fiatalok, ismét egy újabb példa arra, hogy érdemes idegen nyelveket tanulni, mert különben egyedül kell meginnotok a másik koktélt is, mint én, miután a hölgy faképnél hagyott.

Drágám, drága csókja, Urszinyi Fehér Csaba

http://www.karikaturarendeles.hu/