Repülés humor

márc 10, 2021
Repülés humorRepülés humor
Repülés humor

Egy szőke nő és egy ügyvéd utazik egymás mellett a repülőgépen. Az ügyvéd megkérdezi, hogy lenne-e kedve egy kérdez felelek játékhoz, de a nő udvariasan nemet mond. Az ügyvéd viszont tovább forszírozza a dolgot, és rámenősen próbálja meggyőzni őt, hogy remekül fognak szórakozni. Hogy kedvet csináljon hozzá, azt mondja, ha olyan kérdést tesz fel, amire a nő nem tud válaszolni, akkor 5 dollárt kell fizetnie, ha viszont a nő kérdez tőle hasonlót, akkor az ügyvéd ad neki 500-at

A nő nagyon fáradt, és úgy látja, hogy csak akkor rázhatja le a férfit, ha belemegy a játékba. Jön is az első kérdés. Milyen messze van a Föld a Holdtól. A hölgy nem tudja a választ, és átad a jogásznak 5 dollárt. Ezután ő tesz fel egy kérdést neki.

-Mi az, ami felmegy a hegyre három lábbal, de négyel jön le onnan?- ezután a nő oldalra fordul, betakarózik és elalszik.

Az ügyvéd kétségbeesetten kezdi el törni a fejét. Internet hozzáférést vásárol a kártyájával, és a netet böngészni a válaszért. A barátainak és a kollégáinak kezd el leveleket Írogatni, de senki sem tudja a választ.

Pár óra elteltével megtörten költi fel a szőke nőt, és átnyújt neki 500 dollárt. A nő megköszönve elveszi a pénzt és visszafekszik aludni.

Eltelik egy újabb óra, és az ügyvéd kétségektől gyötörve ismét felkölti a nőt.

-Mi a megoldás?- kérdi tőle alázatosan. A nő válasz helyet átnyújt öt dollárt, majd ismét visszafekszik aludni.

http://www.karikaturarendeles.hu/