Nyuszikás vicc

jún 6, 2019
Nyuszikás viccNyuszikás vicc
Nyuszikás vicc

Az éhes maci kergeti a nyuszit, hogy megegye vacsorára. Ezt nem bírja nézni tovább a jó tündér és előugorva egy bokor mögül megállítja őket. Felajánlja, hogy egyenként teljesíti három kívánságukat, csak hagyják abba a háborúzást.

A medve gondolkozik egy kicsit, majd ezt mondja: „Azt kívánom, hogy ebben az erdőben az összes mackó változzon nőstényé, kivéve engem.” A jó tündér egy fejbiccentéssel jelzi, hogy megtörtént.

Majd a nyuszi jön: „Szeretnék egy gyors motorbiciklit, és egy bukósisakot.” Láss csodát, egy kétkerekű járgány terem elő a semmiből.

A medve hangosan kineveti, miközben arra gondol, hogy milyen ostoba kívánsága van a nyuszinak. Ezután előáll a második kérésével: „Azt szeretném, hogy az ország összes medvéje változzon nősténnyé, kivéve engem” ezt a jó tündér egy újabb fejbiccentés után teljesíti is.

„Azt kívánom, hogy a motorbiciklimből sohase fogyjon ki az üzemanyag” kéri a nyuszi. A medve pedig toporzékolva neveti ki őt.

Amint lenyugszik, bejelenti a harmadik kívánságát is: „Azt szeretném, hogy a világ összes medvéje, változzon nősténnyé, kivéve engem.” A jó tündér ezt is teljesíti.

A nyuszi mindezt huncut mosollyal végignézi. Felveszi a bukósisakját, berúgja a motort, majd felülve rá lassan elindul vele. Amikor már majdnem hallótávolságon kívül kerül, hátrafordítja a fejét, és ezt ordítja: „Azt kívánom, hogy a medve legyen meleg.”