Hétvégi vicc

dec 25, 2021
Hétvégi vicc
Hétvégi vicc

Egy túlsúlyos férfi lát egy hirdetést a neten, „Garantáltan tíz kiló fogyás, egy hét alatt”.  Felkelti az érdeklődését a szöveg, így jelentkezik a szolgáltatásra.

Másnap becsenget hozzá egy gyönyörű nő, edzőruhában egy táblával a nyakán, amin ez áll: „Ha elkapsz, a tiéd vagyok.” Egy hétig fut a nő után, minden reggel, de nem képes utolérni. Azon a héten öt kilót ad le magáról.

A következő héten még az előbbinél is gyönyörűbb nő csenget be hozzá, ugyanolyan edzőruhában, és táblával a nyakán. Őt is egy hétig kergeti, és már-már majdnem elkapja, de végül mégis kicsúszik a kezei közül. Azon a héten tíz kilót ad le magáról.

Fellelkesedik a gyors siker láttán, és beiratkozik a haladó fokozatra, melyhez egy sor felelősségvállaló nyilatkozatot kell kitöltenie, melyben figyelmeztetik a megterhelő gyakorlatok veszélyeire.

Már alig várja a hétfő reggelt, és mikor eljön, percenként figyeli a kémlelőnyílást, hogy milyen szépség csenget majd be hozzá. Végül megérkezik az edzőpartnere, és amikor kinyitja az ajtót, egy két méter magas, százhúsz kilós izomkolosszus áll előtte, futócipőben egy táblával a nyakán, melyen ezt írja: „Ha elkaplak, az enyém leszel.”

Azon a héten húsz kilót adott le magáról.