Vicces hajótörött történetVicces hajótörött történet
Vicces hajótörött történet

Egy férfi hajója elsüllyed és egy olyan szigetre kerül, ahol csupán egy aprócska törzs él elszigeteltségben, évszázadok óta.

Amikor kiúszik a partra, a bennszülöttek ezt égi csodának tekintik, mivel nemrég halt meg a törzsfőnökük, és őt hiszik utódjának.

A helyi sámán behívatja a sátrába és azt mondja neki, ha végigcsinálja a három próbát, ő lehet a csoport új vezére. Az első kunyhóban húsz liter sör vár rá, amit meg kell innia. A másodikban egy beteg, de agresszív gorilla, akinek ki kell húzni a fogát, a harmadikban a törzsfőnök csodaszép lánya, akivel szerelmeskednie kell majd ezután. A hajótörött elfogadja a feltételeket, és neki is esik a feladatnak.

Pár óra múlva jön ki az első sátorból, részegen támolyogva. A sámán megkérdi tőle, hogy akar-e pihenni egy kicsit az új feladat előtt. A férfi azonban csak legyint, és dülöngélve elindul a gorilla kunyhója felé.

Pár óra múlva véres sebekkel és karmolásokkal tarkítva kerül elő ismét, majd akadozó nyelvvel ezt mondja az őt szánakozva néző sámánnak:

„Merre van az a szépség, hogy kihúzzam a fogát?”

http://www.karikaturarendeles.hu/