Arcátlan partiarcok

szept 1, 2023
Humoros stílusparádé
Arcátlan partiarcok
Mi van itt? Minden alternatívabb koncerten kevesen vagyunk persze, így feltűnik, hogy minden ilyen jellegû eseményre a Szigeten mindig ugyanolyan, tipikus emberek gyűlnek be, és gyűlnek körém, bámelyik színhelyre is megyek rétegzenékre, ilyenek keverednek oda mindig, és attól tartok, hasonlítanak rám, vagy én rájuk, jaj, ne!
Mindig vagy értelmesnek tűnő, rokonszenves és kicsi nőkkel jönnek, vagy egyedül, és nagyjából mindannyian, egymástól függetlenül ugyanúgy öltözve – jó ingek, vagy minimál pólók, casual cipők, zoknival -, nem magasak, kifejezetten soványak, pont ugyanolyan alkatú, félig elszopogatott keménycukorka fizikumú mind, centire is, kilóra is egyformák lehetnek. Túl sokat sportoltok bszd mg! Már az arcotok is beesett tőle, és valószínűleg az évtizedek stressze is hozzájárult ahhoz, hogy mind pont ugyanúgy néztek ki. Egyetek inkább, hagyjátok a mozgást és a túl mély szellemiséget is! A haj mindenkinél kicsit őszül, de azért egészséges az is, mint úgy nagyjából minden, mindegyik példányon. Ötvenes korúaknak tűnnek mind, de valószínűleg a Sziget előtt negyvenesnek mondtam volna őket. Most pedig, az utolsó előtti napon már 75-nek is tűnnek igazából. Mindegyiken látszik, hogy ért mindent, tud mindent, igyekszik jól lenni, és sikerül is neki, és körülbelül 300 évesen fog csak meghalni, ilyen erős, kicsi vadállatok, nyugodt felszínnel, mind.
Értek mindent róluk, tudok mindent róluk, bár egyikőjüket sem ismerem. Na de csúnyák! Sajnálom, de ki kell mondanom, hogy csúnyák vagytok.
Szóval egy dolgot szeretnék: ne ijesztgessetek már az urbánus, egyforma jelenlétetekkel mindenhol, menjetek máshova, ne gyertek mindig jó zenékre, eseményekre, nem vagyunk egyformák, nem, és nem! Ugye nem? Ez nem tükör nekem, én nem vok ilyen, csak valószínűleg én látom rosszul. Légyszi. Menjetek is mán haza, holnap úgyis dolgoznotok kell, vagy valami. Hess!
Írta: Szeghalmi Örs

 

 

 

Humoros stílusparádé