Vicces humoros kommentelésVicces humoros kommentelés
Kommentelők keresztes háborúja

Egy ember, akit soha nem is láttam, és soha nem is fogok, nem tudom, hogy néz ki, mit csinál, honnan jön, írt valamit az egyik közösségi oldalra, amin nagyon felhúztam magam.

Erre kellett valamit reagálnom, és hosszú sorokat kezdtem írni a számomra teljesen ismeretlen és ez okból jelentéktelen férfinak, mivel a mondanivalóm igenis jelentőséggel bírt, legalábbis számomra.

Őt valószínűleg ugyanúgy felhúzhatta az, amit én írtam, mert még hosszúbb, indulatos sorokkal válaszolt nekem. Ezt nem hagyhattam annyiba. A véleményemet a véleményéről rá kellett zúdítanom.

Ezt látta több, számomra szintén ismeretlen ember, akikkel valószínűleg ugyanúgy nem fogok soha találkozni. Páran az én oldalamra álltak, páran a férfi oldalára, akivel először levelezni kezdtem.

Akik nem az én oldalamon álltak, azoknak ismét hosszú, indulatos sorokat írtam, akik még hosszabbakkal válaszoltak, szintúgy az én zászlóm alatt táborozó csoportbéliek. Így napok telnek azzal, hogy egymás üzeneteit olvasgatjuk, puffogunk rajta, illetve válaszolunk rájuk.

Hogy mit szólnak ehhez a barátaim. Azt nem tudom sajnos, mivel még nem volt időm találkozni velük…

 

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

 

 

Vicces humoros kommentelés