Retinamerénylet

máj 15, 2020
Humoros meglepetés Írta: Urszinyi Fehér CsabaHumoros meglepetés Írta: Urszinyi Fehér Csaba
Retinamerénylet

Az ismerősünk, ismerőse hamar lehet a miénk is. Egy időben bulikon, vagy családi eseményeken mutattak be minket egymásnak. Manapság erre már elég a világháló is. Mi pedig elfogadjuk a barátkérést, vagy sokszor éppen mi hívunk meg valakit, ha az adatlapja alapján szimpatikusnak tűnik.

Én a minap kaptam egy szűkszavú levelet a közösségi oldal chat ablakában. Egy kérdés állt benne, melyre igennel, vagy nemmel lehetett felelni. Az úriember kíváncsiskodásának az volt a tárgya, hogy küldjön-e esetleg képet a férfiasságáról. Mondjuk, ő ezt nem ilyen szépen fogalmazta meg. Azt azért leszögezném a válaszom természetesen nem volt.

Hamar el is feledkeztem az egészről, és később, amikor visszatértem a közösségi hálóra, néhány levél fogadott. Sorra nyitottam meg őket egymás után, többek között a fentebb említett úriemberét, akiről addigra már teljesen él is feledkeztem. Neki a válasza is szintén…ÁLLT. A kép sajnos beleégett a retinámba, és hosszú percekig kismacskás videókkal kellett öblögetnem az elmémet, hogy kitisztuljon.

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Humoros meglepetés

 

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/