Tanulhatnánk már végre a saját hibáinkból! Jópofa írás Írta: Fehér JózsefTanulhatnánk már végre a saját hibáinkból! Jópofa írás Írta: Fehér József
Tanulhatnánk már végre a saját hibáinkból!

Nagyon sok megoldásra váró gondja akad bármelyikünknek élete során és még több olyan dolgunk, ami erre nem ad időt, módot, anyagi keretet. Ezért mindig és kivétel nélkül, beújítunk kényelmünk érdekében mondván, jobb egy kis valamit csinálni, mint semmit sem, a többi pedig már szerencse és csoda kérdése.

Na, ez a kettő szokott elmaradni és jön helyette csőstül a még nagyobb baj. Viszont még mindig nem tanulunk, és újra és újra bedőlünk kóklerek, komolytalan tanácsadók, semminek utána nem járó valamit mégis biztosan állítók tanácsának. Azt hisszük, arra a valami szörnyű dologra elegendő lesz a kecsketej, amire, mások bibliára téve kezüket esküdni mernének! Úgy gondoljuk, nincs jobb megoldás a savanyú káposztalénél, mert még szeretjük is, annak ellenére, hogy elszálláskor megelőzzük az ifi verseny léggömbjét a levegőben.

Vesszük a csodagombát, nyeljük két marékra a kapszulát, mert jók ezek, mondják a forgalmazóik, csak nem ettél eleget, pedig csak úgy van eredménye, csak úgy van nyereségem. És soha sem tanulunk, ez pedig generációk óta így megy.

És mikor halljuk, hogy ennek vagy annak barátunknak baja van, azonnal letiltjuk a húsevéstől, azonnal ajánljuk neki a teljes kiőrlésűt, azonnal elküldjük ilyen olyan kultikus foglalkozásokra, mert mi midig mindenkin tudunk segíteni, ingyen is ha kell, csak saját magunknál áll meg ez a tudomány…

Írta: Fehér József

Jópofa írás

Altató tea riasztással, Fehér József

http://www.karikaturarendeles.hu/

Fehér József
Fehér Józses