Humoros online vásárlás Írta: Urszinyi Fehér Csaba
A kedvezménytől elment kedv
Humoros online vásárlás
Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Megint vettem valamit, amire nem volt szükségem. Ettől függetlenül örültem neki, sőt korábban még vágytam is rá. Mint egyfajta vadászzsákmánnyal, úgy dicsekedtem vele az ismerőseimnek.

Ekkor kezdődött el, a „ha tudtam volna, miért nem szóltál játék.” Előtte büszke voltam rá, hogy az enyém a 2018-as évi eleji modell. Ez viszont nem tartott sokáig, mivel azonnal biztosítottak róla, hogy azóta már kijött, két másik változat is. Az egyik ráncfelvarrott, a másik teljesen új. Utóbbi most a legnagyobb trend, természetesen addig, amíg a 2019-es modell, ráncfelvarrott verzióját nem dobják majd a piacra.

Amikor pedig bevallottam, hogy mennyit fizettem érte, mindenki csak a szemét forgatta. Olyan indulattal tették ezt, mintha az ő pénzüket herdáltam volna el. Hamar megtudtam, hogy több ezerrel fizettem többet érte, mintha mondjuk kimentem volna a piacra. A hatodik pavilon mögötti raktárépület pincéjében jóval kevesebbért is megkaptam volna a csomagolássérült verziót.

Amikor hazamentem, már nem tudtam örülni úgy, az új szerzeményemnek. Azután már másképpen tekintettem rá. Ócskának és drágának éreztem, pedig még alig használtam. Beraktam az egyik sarokba, és most az új, 2019-es év, ráncfelvarrott verziójának, a ráncfelvarrott verziójára gyűjtök, mely nem csupán, hogy csomagolássérült lesz, hanem nélküle fogják gyártani.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/