Angol humor Írta: Urszinyi Fehér Csaba
Angol humor

Írta: Urszinyi Fehér Csaba

Vannak szokásaink, melyek elfogadottak a környezetünkben, míg máshol botrányt keltünk velük. Olyan is akad, aki pedig nálunk okoz közfelháborodást olyan viselkedéssel, ami az ő hazájában természetesen.

Nem hinnénk, hogy Európa közepén vannak olyan habitusaink, melyek kinyitják a bicskát mások zsebében, pedig igen. Egy előkelő étteremben dolgoztam külföldön, és vendégem volt egy angol Lord, és persze a felesége a Lady. Köszöntöttem, majd rendeltek tőlem két pohár pezsgőt, én pedig udvarias pincérként nyugtáztam a rendelését, mutató, és középső újammal egy alulról felfele mozdulattal, kettest szimbolizálva.

A Lord elvörösödött fejjel pattant fel a székéből, követelve, hogy kérjek bocsánatot a feleségétől. Látva, hogy nem igazán értettem miről van szó, megenyhült, és elmagyarázta náluk ez azt jelenti, hogy dugják fel (erre nem tért ki, hogy mit), a (azt meg nem írnám le, hogy hova, de maradjunk abban, hogy onnan nem a gyerek jön, hanem valami más)…

Azt már kitalálhatta az olvasó, hogy aznap kinek kellett eltörölgetni kétezer evőeszközt. Viszont ha úgy alakul, hogy valamelyikük egy nap teára lesz hivatalos az angol királynőhöz, ezért már nem fogják önökre hívni a palotaőrséget.

A cikk szerzője
A cikk szerzője, Urszinyi Fehér Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.karikaturarendeles.hu/